BP_Social Logo
Beste Fans,

Dank om zo talrijk aanwezig te zijn op onze opening van zaterdag 7 September en zondag 8 September. Zo goed om te zien dat er mensen zijn die ons verhaal appreciëren en die ons biertje willen komen proeven.

Reeds donderdag 5 September hebben wij de bestellingen moeten stopzetten via Internet zodat wij nog flessen over hadden voor het week-end.

Al onze stock of vat en fles is nu op. Dit had we niet verwacht. De vraag is enorm.

Voor wat de planning betreft zijn we er uit. We hebben nog een 300 L bier van Libertus 1 in onze tank die we voorzien hadden voor de ijken vaten. Dit zullen we op korte termen afvullen in flesjes die we dan lokaal kunnen verkopen. Verder brouwen we deze week ook nog Libertus 1, nog één keer. We zullen ons best doen om dit bier exact hetzelfde te krijgen. Zo kunnen de mensen die de kans niet hebben gehad het te proeven het alsnog kopen. We zullen twee brouwsels van 10HL brouwen die dan binnen 5 weken beschikbaar zijn.

Verder werken we ook deze week nog aan het recept van Libertus 2, hierover meer in een volgende nieuwsbrief. De Libertus 3 zal dan Libertus 1 zijn op eiken whisky vaten van Jack Daniels als het allemaal lukt.

Blijf ons volgen via Instagram en Facebook en dank u nogmaals voor uw steun en enthousiasme.

Beste groeten,

Joris
opening_braxatorium
opening_braxatorium_beerglass
facebook instagram 
MailPoet