58A2D3E0-AD39-4568-A2E5-0C86683DE65F

Libertus 8

MALT INFUSED
Alc.: 8% VOL.

Libertus 8 is onze eerste MALT INFUSED bier. Een echte innovatie!

Hier hebben we in samenwerking met BELGOMALT de mout eerst laten weken in een bad water waarin ook kaneel en gember was geweekt. De gerst heeft dus al van bij de geboorte een heel speciale stap ondergaan en werd dus “INFUSED” met deze kruiden. Nadien werd er mout van gemaakt door het te laten kiemen en eesten. Dit was de basis van Libertus 8. Voeg hier nog Saaz en Magnum hop aan toe samen met wat gedroogde appelsien schillen en de smaakbom is “mindblowing”. Nooit eerder zulk een complexe smaak, doch rond, evenwichtig en speciaal geproefd.

Deze amberkleurige triple heeft 8% ABV, hoe kan het ook anders voor Libertus 8. Libertus 8 is onze eerste MALT INFUSED bier. Een echte innovatie! Hier hebben we in samenwerking met BELGOMALT de mout eerst laten weken in een bad water waarin ook kaneel en gember was geweekt. De gerst heeft dus al van bij de geboorte een heel speciale stap ondergaan en werd dus “INFUSED” met deze kruiden. Nadien werd er mout van gemaakt door het te laten kiemen en eesten. Dit was de basis van Libertus 8.

Voeg hier nog Saaz en Magnum hop aan toe samen met wat gedroogde appelsien schillen en de smaakbom is “mindblowing”. Nooit eerder zulk een complexe smaak, doch rond, evenwichtig en speciaal geproefd. Deze amberkleurige triple heeft 8% ABV, hoe kan het ook anders voor Libertus 8