Nieuwsbrief 12/2019

Even een kleine update:

De voorraad Libertus 1 loopt stilaan op zijn einde. Er resten nog enkele dozen. Je kan nog bestellen via de website www.braxatoriumparcensis.be of kopen in de Abdijwinkel De Wikke of degusteren in de Brasserie Abdijmolen.

Libertus 2 doet flink zijn best in de hergisting. Momenteel rond de 2 bar en doel is 3 bar druk te halen binnen in de fles. Dit gaat lukken ergens einde van de week, begin volgende week. Dan zullen we hem etiketteren en is hij klaar voor lancering op Zaterdag 14 December op de Abdijbrouwerij. Nieuws volgt nog. Hoog Blond 8,5%ALC met ROGGE van de Boerencompagnie.

Libertus 3, de limited edition gerijpt op eiken vaten van Jack Daniels is ook helemaal perfect gekomen. We voorzien deze af te vullen ook volgende week op 33CL flesjes. Er zijn er slechts 600, dus reserveren zal nodig zijn.

Wij hebben nieuwe mooie geschenkverpakkingen. 3 x 33CL + glas en een geschenkverpakking voor de Growlers. Ook geschenkmanden zijn beschikbaar op aanvraag…. hou de website in het oog voor bestellingen. Ideaal voor de Eindejaarsperiode!

We hebben nieuwe dozen die deze week worden geleverd waar de 24 flesjes goed vast in zitten. Dit zou ons ook in staat stellen om hierin bier te versturen ! Eindelijk, vele mensen wachten hier op.

Onze webshop wordt onder handen genomen. U zal een update zien in de loop van deze week. En vanaf dan kunnen ook de reservaties van Libertus 2 en 3 hierin opgegeven worden. Kortom, Braxatorium Parcensis Brewery van Abdij van Parkdraait op volle toeren.
We zijn ook aanwezig op de Kerstmarkt van Kerst in de Abdij op zondag 15 december tussen 13u en 17u. Allen welkom !


Het Braxatorium Parcensis team groet u.